dieleman | vanderleest aesthetics geopend

Esthetische praktijk geopend in Middelburg

‘WE ZORGEN VOOR EEN FRIS, JONGER EN VERZORGD UITERLIJK’

Vanaf aanstaande woensdag gaan ze open, Anna Dieleman en Robert van der Leest. Een tandarts en een dermatoloog samen in één unieke praktijk. Esthetische behandelingen op niveau. Hartje Middelburg, betrouwbaar, ervaren, Zeeuws en natuurlijke resultaten.

Praktijk dieleman | vanderleest aesthetics biedt zeer professionele behandelingen voor mensen met hoge esthetische eisen. “We kunnen ervoor zorgen dat mensen er fris, verzorgd en jonger uitzien”, zegt Anna. “Plaats van handeling is de vertrouwde omgeving van onze Tandartspraktijk Dieleman. Daar bieden we puur maatwerk op basis van grondige gezichtsanalyses en full face behandelingen.” De tandheelkundige zorg van Tandartspraktijk Dieleman zal blijven zoals patiënten dat nu gewend zijn. dieleman | vanderleest aesthetics is een aanvulling op de hoogwaardige zorg die nu geleverd wordt.

Esthetiek heeft al langer Anna’s aandacht. Als tandarts is ze als geen ander bekend met vorm, symmetrie en functie van het gezicht. “Ik vind het logisch dat ik niet alleen voor een gezonde mond zorg, maar ook voor een mooie mond.”

Advies

De basis van de praktijk ligt in goudeerlijke adviezen, legt Robert uit: “Het is heel simpel: we zijn ervaren vakmensen met een medische achtergrond. We voeren zeer zorgvuldige analyses uit en bieden op basis daarvan passende oplossingen aan.

Dr. Robert van der Leest is dermatoloog. Hij heeft in het Erasmus MC als één van de eerste jonge dermatologen de opleiding Cosmetische Dermatologie’ voltooid. Dr. Peter Velthuis, expert in cosmetische dermatologie, heeft hem diverse behandelingen, waaronder botuline toxine injecties en fillers, geleerd in een academische setting. Het spanningsveld tussen de cosmetische en de medische kant van zijn vakgebied fascineert hem. “Medische dermatologie is mooi, urgent en nuttig werk. Ik ben vanuit het Erasmus MC gedetacheerd bij het ADRZ te Goes en Vlissingen. Daarnaast vestig ik me nu als cosmetisch dermatoloog. Ook een mooi en nuttig vakgebied, met veel nieuwe wetenschappelijke en technische ontwikkelingen. De gêne is weg, de behoefte aan professionele kwaliteit en echt eerlijk advies neemt toe. Daar willen wij in voorzien.” 

spreekuur woensdag van 17.00-21.00u of op afspraak

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

Weet je het zeker?

Door niet akkoord te gaan heeft u geen toegang meer tot onze site en wordt u uitgelogd.